Klanten

BUX
Nick Bortot

“mBuy heeft sinds de oprichting van BUX effectieve mediakansen gecreëerd die mede hebben geleid tot de snelle ontwikkeling en groei van BUX. Hun mentaliteit, betrokkenheid, kwaliteit en daadkracht zijn van een hoog niveau. Hiermee is mBuy voor ons een uniek Boutique bureau.”

America Today
Tanja Overweg

“Wat de samenwerking zo prettig maakt is dat zij veel ervaring hebben in de media en hierdoor exact weten wat ik bedoel zonder al te veel woorden. Dit versnelt niet alleen het proces, maar zorgt ook voor veel vertrouwen waardoor zij veel werk voor mij uit handen kunnen nemen. Bij een volgende campagne is mBuy de eerste die ik bel!”

Trubendorffer
Dick Trubendorffer

“mBuy zijn vooraleerst betrokken mensen en geen gladde sales boys. Ze verdiepen zich in ons en zijn werkelijk geïnteresseerd in onze bedrijfsactiviteiten. Ze gaan zorgvuldig om met ons budget. Geld moet in ons geval zoveel mogelijk besteed worden aan zorg. Wanneer je dan investeert in marketing, dan wel bij een partij zoals mBuy die meepraat, meevoelt en meedenkt.”

Brandfield
Jacco Tas

“mBuy weet feilloos een strategie te combineren met down to earth onderzoeken zodat we onze mediagelden optimaal kunnen inzetten. De kracht zit hem vooral in de mooie mix aan kennis en competenties die zij leveren, waarbij het team ook nog eens zeer prettig is om mee te werken!”