Over mBuy

mBuy is opgericht in 2014 door Steven Kraanen en Özlen Uncu. Wij geloven erin dat ons succes onlosmakelijk verbonden is met het resultaat van onze klanten en de service die onze klanten en exploitanten ervaren. Daarom heeft de relatie met onze klanten en exploitanten bij ons de allerhoogste prioriteit. Wij willen uitblinken op het gebied van persoonlijke aandacht, flexibiliteit, slagvaardigheid en snelheid. Geen loze woorden, wij lopen de benen uit het lijf voor al onze klanten en business partners.

Het team van mBuy bestaat uit gedreven mensen met een passie voor het mediavak. Samen werken wij aan het succes van onze klanten!

Wij zijn persoonlijk, daadkrachtig, ondernemend, flexibel, slagvaardig, resultaatgericht, betrokken, ervaren, en allround.

Özlen Uncu

Founding partner

Özlen leerde het mediavak bij Kobalt en is vervolgens overgestapt naar Dentsu Aegis Network Netherlands, waar hij Inkoop Directeur werd. Vanuit deze expertise werd hij door FOX Channels Benelux gevraagd om de functie van Commercieel Directeur in te vullen. Zijn ervaring aan zowel mediabureauzijde als aan exploitatiezijde zorgt ervoor dat hij als geen ander weet wat er aan beide kanten van de tafel speelt en leeft. Özlen overziet het geheel en heeft altijd oog voor de verschillende belangen van alle betrokken partijen. 

Steven Kraanen

Founding partner

Steven begon zijn media-carrière ook bij Kobalt. Vervolgens stapte hij over naar de Telegraaf Media Groep (TMG), waar hij de Crossmedia Divisie ging leiden. Uiteindelijk nam hij begin 2014 in de functie van Directeur Marketing afscheid van deze exploitant, vooral omdat Steven de vrijheid van het ondernemerschap wilde gaan ervaren. Samen met Özlen startte hij mBuy waar zijn relatienetwerk plus de kennis die hij zowel aan mediabureau- als aan exploitantzijde heeft opgedaan tot volle bloei kan komen. Steven is een echte empathicus en gelooft heilig in het belang van een goede relatie tussen onderneming en klant.