Vacature
Online Campaign Manager

Wij zijn per direct op zoek naar een nieuwe collega die zich specialiseert in online advertising. Ben jij een online campaign manager met kennis van SEA, Google Display Netwerk (GDN) en YouTube advertising? Dan verwelkomen wij jou graag binnenkort als nieuwe collega bij mBuy!

mBuy SEA

Wat je gaat doen

Waar je goed in bent

Wat bieden wij?

Maar natuurlijk ook

Interesse? Laten we kennismaken!

Op kantoor in Heemstede of via Zoom

Over mBuy

mBuy bestaat uit een klein en gedreven team gevestigd in Heemstede. Wij zijn misschien dé sparringpartner voor onze relaties op het gebied van onderzoek, mediastrategie, planning en inkoop en de doorvertaling in alle denkbare on- en offline media middelen. Wij lopen de benen uit het lijf voor al onze klanten en business partners.

Wij zijn misschien wel de beste sparringpartner voor onze relaties op het gebied van onderzoek, mediastrategie, planning en inkoop en de doorvertaling in alle denkbare on- en offline media middelen. In Nederland maar ook in andere landen binnen Europa.

mBuy heeft circa 70 prachtige en hele uiteenlopende klanten. Van multinationals tot MKB-ers, lokaal en internationaal.

Wij hebben maar één groeidoelstelling en dat is kwaliteit. Met alles wat wij doen en ontwikkelen, streven wij naar een optimale kwaliteit.

Ben jij er klaar voor om de kracht van mBuy met die van jou te combineren? Samen gaan we er iets moois van maken waarbij plezier in je werk op nummer 1 staat. Wij maken graag kennis met je! Geef ons gewoon een belletje en wie weet spreken we je binnenkort!

Een dag op kantoor bij mBuy

Je komt te fiets of met de auto naar het kantoor in Heemstede. Het pand is gelegen naast het prachtige Groenendaalse wandelbos. Vervolgens krijg je een lekkere kop thee of verse bonenkoffie van Jelke. Elke maandag beginnen we met een overleg, welke projecten lopen er en waar lopen we tegenaan? Na het overleg is het tijd om te knallen! Mailtjes beantwoorden, lopende campagnes optimaliseren, rapportages maken.

Natuurlijk lunchen we gezamenlijk, als het even kan in het zonnetje.
In de middag staat een meeting gepland, je gaat de rapportage met de klant bespreken, wat is er tijdens de campagne gebeurd? Zijn de cijfers te verklaren? Je praat de klant helemaal bij. Ook werk je aan de mediaplannen voor een aankomende campagnes. Zo vliegt de tijd voorbij en zit de dag er weer op, tijd om af te sluiten!

Werken bij mBuy? Doen!

“Ik heb bij veel verschillende mediabureaus gewerkt internationaal en nationaal. Maar bij mBuy heb ik echt het gevoel dat we echt het verschil kunnen maken voor de adverteerders en ze ook echt verder helpen. We schakelen direct met de eindbeslissers en kunnen daardoor snel schakelen. Een hele andere dynamiek.”

Jelke

“Bij mBuy is iedereen betrokken met onze klanten, en met elkaar. Samen werken we aan mooie merken en campagnes waar we onze klanten echt mee helpen. Het is fijn dat we op een laagdrempelige manier contact met elkaar hebben. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je kwaliteiten verder te ontwikkelen.”

Rosa

Plan een gesprek met Steven

Wij maken graag kennis met je. Mail, bel ons of stuur een app!

Herenweg 57
2105 MD Heemstede