Gezocht!
Social Campaign Manager

Wij zijn per direct op zoek naar een Social Campaign Manager  met kennis van adverteren op social platformen zoals Facebook, Instagram, Twitter, SnapChat en TikTok.

mBuy SEA

Wat kun je van ons verwachten?

Teamwork

Een klein maar hecht team met leuke collega’s die graag samen met jou mooie mediaplannen ontwikkelen.

Ontwikkeling

Opleidingen in iedere richting die jou en ons team verder kunnen brengen.

De basis

Natuurlijk een marktconform salaris. Een contract van 24 - 40 uur (in overleg met jou), een laptop van de zaak en reiskostenvergoeding.

Wat verwachten wij van jou?

Social Media

Jij kent het adverteren op social platformen als geen ander.

Analytisch vermogen

Je analyseert campagnes, zoekt naar verbeterpunten en voert optimalisaties uit.

Sparringpartner

Jij bent een sparringpartner voor ons en onze klanten. De rapportages weet jij in begrijpelijke taal uit te leggen.

Interesse? Laten we kennismaken!

Op kantoor in Heemstede of via Zoom

Hoe ziet een dag bij mBuy eruit?

Je komt te fiets of met de auto naar het kantoor in Heemstede. Het pand is gelegen naast het prachtige Groenendaalse wandelbos. Vervolgens neem je een lekkere kop thee of verse bonenkoffie. Elke maandag beginnen we met een overleg, welke projecten lopen er en waar lopen we tegenaan? Na het overleg is het tijd om te knallen! Mailtjes beantwoorden, lopende campagnes optimaliseren, rapportages maken.

Natuurlijk lunchen we gezamenlijk, als het even kan in het zonnetje. In de middag staat een meeting gepland, je gaat de rapportage met de klant bespreken, wat is er tijdens de campagne gebeurd? Zijn de cijfers te verklaren? Je praat de klant helemaal bij. Ook werk je aan de mediaplannen voor een aankomende campagnes. Zo vliegt de tijd voorbij en zit de dag er weer op, tijd om af te sluiten!

Tijdens deze onvoorspelbare corona tijd kan het voorkomen dat je soms vanuit huis werkt. Even geen verse bonenkoffie en gezamenlijke lunch. Maar we spreken elkaar regelmatig en blijven up to date!

Werken bij mBuy? Doen!

“Ik heb bij veel verschillende mediabureaus gewerkt internationaal en nationaal. Maar bij mBuy heb ik echt het gevoel dat we echt het verschil kunnen maken voor de adverteerders en ze ook echt verder helpen. We schakelen direct met de eindbeslissers en kunnen daardoor snel schakelen. Een hele andere dynamiek.”

Jelke

“Bij mBuy is iedereen betrokken met onze klanten, en met elkaar. Samen werken we aan mooie merken en campagnes waar we onze klanten echt mee helpen. Het is fijn dat we op een laagdrempelige manier contact met elkaar hebben. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je kwaliteiten verder te ontwikkelen.”

Rosa

Plan een gesprek met Steven

Wij maken graag kennis met je. Mail, bel ons of stuur een app!

Herenweg 57
2105 MD Heemstede