Diensten

Wat kunnen we voor je betekenen?

Onderzoek & Mediastrategie

Wat is de beste mediastrategie om de doelstellingen van je onderneming te realiseren? Welke mediamiddelen zet je in om de doelgroep te bereiken? Door middel van onderzoeksdata brengen we het mediagebruik van de doelgroep in kaart. Hieruit volgt een helder media-advies over de juiste mediamix.

Mediaplanning en -inkoop

Of het nu gaat om een direct response campagne of een geïntegreerde branding campagne waarmee awareness kan worden vergroot. Al met al zorgen wij ervoor dat het mediabudget op de meest kostenefficiënte manier wordt ingezet om jouw doelgroep te bereiken.

Radio & TV

Radio- en televisiereclame zijn niet weg te denken. Het zijn nog altijd hele krachtige mediakanalen waarmee een groot bereik gerealiseerd kan worden. Het gebruik van deze media prikkelt verschillende zintuigen. Radio- en tv-campagnes zijn heel effectief in het stimuleren van extra website bezoek. Deze campagnes zorgen voor direct sitebezoek en jagen de effecten van de inzet van search advertising aan.

Out of Home

Out of Home media zijn alle vormen van buitenreclame. Meestal gaat het om locaties die zichtbaar zijn vanaf de openbare weg of waar veel bezoekers of voorbijgangers komen. Denk hierbij aan snelwegmasten of abri posters in bushokjes of langs de straten.

Print en Drukwerk

Print media zoals kranten en magazines worden gekenmerkt door ten eerste, sterke content en ten tweede zorgen ze voor verdieping. Ook brengen ze geloofwaardigheid, bieden inspiratie en kennen een betrokken lezerspubliek. Daarnaast drukken wij flyers en folders. Ook hebben we de instrumenten om gerichte verspreidplannen uit te werken zodat jouw drukwerk alleen onder de doelgroep wordt verspreid.

Digitale media

Het digitale medialandschap is continu in verandering. Daarom zijn er vele mogelijkheden op het gebied van digitaal adverteren. Bij mBuy houden we alle veranderingen bij en denken we na over de wijze waarop we het beste de juiste doelgroep bereiken via digitale media.

Display, video en mobile advertising

Door middel van display advertising zetten we banners in op websites zichtbaar op desktop, smartphones en tablets. Daarnaast bieden wij ook video advertising (zoals YouTube video ads) en mobile advertising aan. Kortom, we creëren campagnes die zorgen voor meer naamsbekendheid, traffic en conversie.

Social media advertising

Social media advertising is adverteren op social media netwerken. Wij zetten kanalen in als Meta (Facebook & Instagram), TikTok, LinkedIn, Twitter, Snapchat en Pinterest. We zijn op de hoogte van alle nieuwe advertising mogelijkheden en ontwikkelingen op verschillende social media kanalen. Zo halen we altijd het beste resultaat uit ieder budget.

SEA

Adverteren in zoekmachines wordt ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Met Google AdWords halen we meer bezoekers naar jouw website. Door te adverteren via Google AdWords kunnen wij ervoor zorgen dat je bovenaan staat in de zoekresultaten. Vervolgens betaal je pas wanneer op je advertentie wordt geklikt. Kortom; No Cure, No Pay!